De ce sa alegi Tangri Tour

Cu noi platesti mai putin

Lucram cu primi 10 tour-opetatori din Romania şi putem sa-ţi oferim o gama completa de pachete turistice atat cu transport charter avion, autocar cât şi pachete cu transport individual perfecte pentru orice vacanţa, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.

Ecomomiseşti timp!

Colaboram cu hoteluri, companii aeriene şi parteneri externi şi putem obţine cele mai bune disconturi, iar asta inseamna cel mai bun preţ faţa de client.
Punctul nostru forte: alegem cu atenţie orice destinaţie şi transport pentru clientul nostru.
Locaţia şi calitatea serviciilor au un rol important in procesul de selecţie pentru vacanţa mult dorita, pentru a fi siguri ca ne ridicam la cerinţele clienţilor noştrii, verificam toate unitaţile de cazare si mijloacele de transport pe care le punem la dispoziţie.
Cautam cele mai moderne modalitaţi de transport, autocare clasificate şi echipate cu sisteme-video, aer condiţionat şi scaune rabatabile, iar daca se doreşte transport cu avionul alegem cele mai optime zboruri cu cele mai bune aeronave la bordului carora vei beneficia de tot confortul şi vei savura din plin calatoria.

Cunoştinţe de specialitate!

Beneficiezi de sfaturile noastre, cunoscând detalii, inţelegem diferenţele şi cel mai important: te putem ajuta sa alegi ce este cel mai potrivit pentru tine.
Agenţia noastra se ocupa atent de toţi clienţii, pentru a se asigura ca fiecare dintre ei va avea parte de concediul mult visat. Toţi ghizii şi insoţitorii de grup sunt selectaţi atent, sunt experimentaţi bine şi pregatiţi pentru a putea oferii informaţii pe tot parcursul sejurului.
De multe ori clienţii nu ştiu cu adevarat ce tip de program şi ce destinaţie doresc, este treaba noastra sa iţi oferim un numar de opţiuni care sa te bucure. Un agent de turism işi va asculta ideile tale de calatorie, oferind recomandari sincere şi personale, nu numai ca te va ajuta sa iţi rezervi o excursie, te va ajuta sa iţi construiesti una in conformitate cu nevoile tale.

Fara complicaţii!

Agenţia noastra va şti sigur care aeroport necesita perioade mai lungi de conectare, pentru a prevenii problemele, noi vom şti care zboruri sunt directe şi care din zboruri au mai multe opriri.
Fii designerul vacanţei tale. Poţi alege intre nenumaratele destinaţii, poţi alege hoteluri, mijloace de transport preferat şi poti crea vacanţa care ţi se potriveşte.

Vacanta pentru toate gusturile si toate buzunarele!

Fie ca doreşti sa calatoreşti cu familia sau cu prietenii, sau poate doresti sa te relaxezi sau vrei un concediu plin cu adrenalina noi putem intodeauna sa-ţi construim un pachet in acord total cu planurile tale.
Nu conteaza cât de mult te pregateşti, uneori lucruri neaşteptate se pot intâmpla in timp ce esti in vacanta.
Atunci cand rezervi prin agenţia Tangri Tour, suntem cu tine la fiecare pas din drum. Daca intâmpini orice problema facem totul sa reparam situaţia, astfel incât sa nu trebuiesca sa iţi pierzi timp şi buna dispozitie in incercarea de a rezolva problema.

Asistenţa prietenoasa!

Pentru ca nu vrem sa iţi pierzi vremea in cautarea excursiei dorite, am creat pentru tine un sistem de marcaje care iţi va arata cu uşurinta toate informaţiile dorite. Micile detalii sunt cele care pot transforma o vacanţa obişnuita intr-o experienţa de neuitat. Agenţia de turism Tangri Tour este experta cand vine vorba de manipularea acestor detalii. Acest lucru ar putea insemna camera cu baie comuna, canapea extensibila in living, flori in camera pentru iubita, sticla de şampanie de bun venit sau rezervari la restaurant.
Pentru vacanta perfecta nu ezita sa ne contactezi.