Despre noi

Increderea, echilibrul, prontitudinea, grija pentru detalii dar şi creativitatea şi indrazneala definesc agenţia Tangri Tour in tot ceea ce face. Inca de la infinţarea agenţiei, Tangri Tour a reuşit sa formeze o echipa tânara şi in acelasi timp experimentata şi motivata. Misiunea noastra este sa-ţi aratam ca locul pe care l-ai visat exista şi ca noi putem sa te ducem acolo. Promisiunea noastra este ca vacanţa ta prin intermediul Tangri Tour va fi o experienţa extraordinara care iţi va depaşi aşteptarile şi iţi va creea amintiri pentru o intreaga viaţa.

Lucram cu primi 10 tour-opetatori din Romania şi putem sa va oferim o gama completa de pachete turistice atat cu transport charter avion, autocar cât şi pachete cu transport individual perfecte pentru orice vacanţa, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.

Va mai stam la dispoziţie cu cele mai bune servicii de ticketing / bilete de avion pentru orice destinaţie in orice moment al anului precum şi servicii de corporate.

Plata vacanţei dorite este foarte simpla, in momentul rezervarii se achita un avans de 30-50% iar diferenţa plateşti inaintea inchideri programului promoţional. Putem sa oferim disconturi pentru grupurile organizate şi pentru cei care isi fac rezervarile din timp.

La noi vei gasi o mulţime de sugestii atractive, indiferent de preferinţele pe care le ai sau de bugetul stabilit. Fa-ne o vizita ca sa iti putem da toate detaliile.

Scopul nostru este sa te ajutam sa iţi indeplinim visele pentru vacanţa mult dorita şi clienţii nostri sa fie cei mai mulţumiţi. Viziunea noastra este sa lucram in permanenţa la imbunataţirea calitaţii serviciilor noastre.

Daca doreşti sa petreci timp preţios intr-un loc frumos alaturi de oameni dragi ţie, atunci alege sa calatoreşti cu agenţia de turism Tangri Tour.

LICENTE

Licenta de turism Brevet de turism Polita de asigurare agentie   Certificat de inregistrare

CONTACT

TANGRI TOUR SRL
Strada Libertatii nr. 8/A, biroul nr. 2., 525400 Targu Secuiesc
Nr. de Ordine in Registrul Comertului: J14/132/26052014; Cod Unic de Inregistrare: 33207089
(004) 0723 293 980; (004) 0367 566 815
office@tangritour.ro
TangriTour.ro Suport
http://www.tangritour.ro